Post by penscounmeatytal on Feb 19, 2022 14:16:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Sama igra je zabavna, vendar je količina draguljev, ki sem jih moral porabiti (tudi potem, ko je bilo vse v celoti nadgrajeno), več kot sama nagrada za dragulje med tem nedavnim pustnim dogodkom. Količina draguljev, ki je potrebna za nadgradnjo, je prav tako nekoliko smešna, saj ne morete preiti stopenj v pustnem dogodku, ne da bi bilo vse nadgrajeno. Ne vem, zakaj igre čutijo potrebo, da vse temeljijo na dragih kamnih in vam potem skorajda ne dajo nobenega. Všeč mi je brezplačen video za dragulje. Dobite 1 celo oglas, ki pravi množino.
Odlična igra, dokler se ne zaklene! Že več kot mesec dni nisem mogel igrati igre! Poskusi nadgraditi restavracijo, ki jo zapre, poskusi nadgraditi kuhinjo. Igraj se zapre, poskusi samo igrati in uporabiti moje dragulje, zapre se! Dobro ponovno nameščen, kot je predlagano, in izgubil sem vse, kar sem imel od več kot let vredno igranja! Plus 185 draguljev! Škoda, da ne morem dati nič zvezdic!
To je odlična igra, vendar je edina težava v tem, da sem nadgradil nekaj predmetov in piše, da so predmeti dostavljeni. Dotaknem se zbrati in tam preprosto zamrzne, zato prosim popravite, na splošno je igra fantastična, všeč mi je
Food Truck Chef™ Cooking Games Alkalmi hvi
Simpatična mala kuharska igra, ki zasvoji. Stvar, zaradi katere izstopa, je obraz, da lahko nadgradite veliko predmetov.
igra mi ves čas govori, da sem izgubil internetno povezavo, ki pa je nisem. zelo frustrirajoče. škoda bo, če ne bom mogel igrati, kot sem bil do sedaj, in uživati v igri. Jaz bi mu dal 4 zvezdice. Spremenili so avtobus, da se zdaj vrača le 24 ur namesto vsake 3. Zdaj potrebujete veliko dlje, da nadgradite svoje sestavine in kuhinjo.
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games tlcw
zelo zabavna igra, toda dlje ko pridem v njo, počasneje teče, tudi veliko bolje bi bilo, če bi lahko samo tapnili namesto vlečenja
Igre so zabavne, a zelo zamudne. Vse potrebuje diamante za nadgradnjo, vendar jih skoraj ne dobite, zaradi česar je nemogoče igrati čez prvih nekaj stopenj. Ne glede na to, kako hitri ste in postrežete vsako stranko, dobite samo 1-2 zvezdici, ker hrane ne morete nadgraditi, da bi stala več. Igra s 5 zvezdicami bi bila, če bi nadgradnje stalo le kovance in ne bom porabil pravega denarja za nadaljevanje igranja. Dobijo Pd z dodanim prihodkom in več je dodatkov kot igranja iger, zaradi česar je še slabše, če ne plačaš denarja za nakup diamantov.
To je res kul igra in včasih sem jo rad igral, vendar ima enak problem kot kuharska vročica, ni dovolj draguljev in ker vse potrebuje dragulje, je igranje manj prijetno. Prosimo, če nam lahko daste več draguljev, ne da bi jih morali kupiti (ker vsi ne moremo), bi bilo zelo hvaležno. Prosim, prosim.
Bilo je v redu, toda ta teden so se pojavile težave s strežnikom in igre nisem mogel naložiti. Piše, da se vrni čez 5 minut. Težave s strežnikom, to se dogaja že 2 dni. Razen tega vprašanja je igra neverjetna in zabaven način preživljanja časa.
Sama igra je zabavna in zelo sem užival, dokler ni začela postajati požrešna. Skoraj vse stane dragulje po določeni točki in je preveč. Razumem, da je to brezplačna igra in nekje moraš zaslužiti, vendar moraš najti boljše ravnovesje med brezplačnim in plačanim igranjem. Žal odstranjen.
To je zabavna igra. Vsekakor ima veliko potenciala. Zaradi stroškov nadgradenj morate hitreje zaslužiti dodatne kovance. Sicer pa zaenkrat vse dobro
Kontrolniki so preveč natančni - predmet morate imeti na -natanko- pravem mestu, preden ga spustite (npr. ne samo čez stranko, ampak natančno na pravo mesto te stranke) in ne morete zaslužiti kovanca dovolj hitro za potrebno nadgradnje. Pojavni oglas valute v aplikaciji po vsaki stopnji je prav tako moteč, a če bi bile kontrole boljše, bi se splačalo potrpeti.
Hungry Shark Evolution آرکید stn
Dobiš zelo malo draguljev. Težko izboljšati sestavine in kuhinjske pripomočke. Otežijo ravni.
Všeč so mi igre s serviranjem hrane, vedno plus, ko lahko med igranjem nekaj zaslužite. Postanejo dolgočasni, ko nehaš zaslužiti.
Ne prejemam zaslug za dosežke, ki sem jih naredil. V igri kaže, da sem dosegel določene cilje, vendar Google ne prikazuje iste posodobitve: če bi lahko, bi tej igri dal NIč zvezdic! Imel sem težave s pridobivanjem zaslug za dosežke - ki jih po enem tednu še niso odpravili - GROZNA igra ne izgubljajte časa za prenos! Posodobitev: 6 mesecev pozneje - ŠE NI POPRAVKA! Prav tako zdaj ne morem niti odpreti nastavitev, da bi zahteval podporo! Posodobitev: 9 mesecev pozneje - ŠE NI POPRAVKA!!
Zabavna in dobra igra, ki se ukvarja s časom, za dvig razpoloženja
Uvedba Party Busa ne deluje! Vsakič, ko se dotaknem za vnos, se pojavi napaka z napisom »Ni internetne povezave«. Izbrisal sem podatke v svojih nastavitvah, odstranil aplikacijo, znova zagnal telefon in ga znova namestil. Ko sem spet začel od začetka igre, sem spet prišel do Party Busa in še vedno piše, da nimam povezave. Kar je narobe; b/c vse moje druge aplikacije delujejo čisto v redu! Ko sem nekaj časa iskal in KONČNO našel to spodobno igro - se je moram znebiti...smh...
To je res super za ubijanje časa. všeč mi je grafika in podobno. Ko postane faza težja, bolj zahtevna postaja
Živjo Odlična igra. res uživam. Samo ena točka frustracije: vsak dan vsaj enkrat videoposnetek brezplačnih draguljev ne daje brezplačnega dragulja. Videoposnetek se predvaja delno ali v celoti, nato pa se časovnik tge ponastavi brez zaslona brezplačnih draguljev. Ali lahko prosim pogledate to? Hvala
Igra mi ne dovoli ničesar narediti. Kliknem na spletno mesto za sladoled in se ugasne. Poskušam posneti video za dragulj in se znova zažene. Tudi na tovornjakih s hrano, ki sem jih lahko naredil, je potrebna pot do številnih draguljev, da jih lahko očistim in grem naprej. Potrebujete dragulje za nadgradnjo, ki bo kmalu in zelo drago. Preskočite to igro in poiščite nekaj podobnega, mora biti boljše od te. Predvsem na ulici sladoleda, ki vsakič ugasne igro. Toda tudi na drugih ulicah se je ugasnil, ko poskušam igrati ali nadgraditi. Zdaj sploh ne bom dovolil igranja. Kliknem na mesto in ta izklopi aplikacijo in gre v moj telefon. sem odstranil.
To igro sem prenesel na svoj s21 in mi niti ne dovoli igrati igre. Idk zakaj prosim za pomoč! Sem ga že odstranil in ponovno namestil.
Food Truck Chef™ Jeux Cuisine Grand public mfk
To je zelo zelo zelo igra, obožujem te vrste iger in ta je veliko lažja od fam kovancev in igre za dražje lokacije.
Ta igra se je začela zabavno, zdaj pa ne morete storiti ničesar, ne da bi kupili dragulje. Imeli so promocijo, kjer dobite začetek in vas nagradijo z dragulji. Igral sem in nato zahteval 15 draguljev in nikoli niso šteli. Prav tako sem prenesel in igral druge igre za dragulje in nikoli nisem prejel svojih 55 draguljev, kot sem obljubil. Odstranitev bo!
फूड ट्रक शेफ™ रसोई गेम कैज़ुअल गेम iaa
To igro je izjemno nerodno igrati. Tehnika 'vlečenja' je preveč muhasta, denar pa se ne zbira samodejno, zato ga morate pobrati poleg kuhanja, nadgradnje so slabo zastavljene in drage. Res slab primer žanra upravljanja časa / kuhanja. Ne priporočam!! Uredi: Aplikacija zdaj noče vzpostaviti povezave z internetom - kar očitno imam, sicer tega pregleda ne bi mogel urediti. V tem trenutku bi dal manj kot 1 zvezdico, če bi lahko.
Dragulje je pretežko dobiti. Morda bo trajalo eno leto, da odklenem vse nivoje 😟
Vsi moji podatki so bili izbrisani brez opozorila, zdaj moram začeti od začetka, vsi moji dragulji in kovanci so izginili!!! Prosim popravi!!!! Hvala vam
Vsekakor se zdi, da se plača za zmago. Včasih sem to veliko igral, danes pa sem ga ponovno prenesel. Imel bom popolno raven, vendar bom moral uporabiti dragulje, da dobim 3 zvezdice 🙄 Potrudite se, kolikor lahko, ponovite stopnje, da prihranite denar, vendar komaj spremenite vaš napredek, ko končno nadgradite predmete in sestavine
Slabe kontrole. Preveč oglasov.
Dobil bi nič zvezdic, a ne morem. Namestil sem posodobitev in izgubil VSE! Ves napredek, ki sem ga naredil, vsak tovornjak, ki sem ga odprl, je bil zaklenjen. Ne plača se, da jih ponovno odprem!
Razdražljivo je, da je pretežko dobiti denar in dragulje, v tem ni novih iger
Edina težava je, da po končanem karinvalskem izzivu nikoli nisem prejel svojih draguljev. Upam, da se ne bo več ponovilo, uživam v tej igri in nič drugemu podobnemu.
včasih hrane ne morete povleči do stranke. traja čas in stranka bo kar odšla. in včasih tudi visi.
Lepa igra. Ubijalec časa. Samo dragulje je težko dobiti. In potrebuješ jih za vse
Bila bi odlična igra, razen da se ni hotel naložiti. Nalaga se, dokler se ne naveličam in ne izklopim telefona. Moral sem izbrisati in znova namestiti, vendar je težava ostala