Post by penscounmeatytal on Feb 19, 2022 14:13:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačno sve hack ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
Izvanredna igra!! Bravo dev iako je ova igra nedovršena (još) za sada je dobra. Zaista sam uživao u iskustvu kroz igru. I jako se veselim svemu što ćete staviti na njega. Možda nikakvi oglasi neće pomoći xD
Razine se ne mijenjaju i može se automatski zatvoriti nakon fer minuta.. To znači da ne mogu ići na sljedeću razinu nakon završetka prethodne.. Također je pokazalo da je sljedeća razina zaključana.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategické clc
Trebalo bi postojati mogućnost odabira broja vojnika
Gledajte reklamu samo da igrate razinu?! GTFO
Ova igra je užasna, sranje. Dvostruki dodir za grupiranje trupa ne radi većinu vremena i trupe će samo stajati tamo dok budu napadnute, a vi ih morate grupirati, a zatim napasti i dok ih sve grupirate, vaše trupe će uskoro umrijeti također možete rotirati zgrade ili kut kamere je loš.
Ne mogu pritisnuti gumb za stvaranje vojnika ili gradnju
Ova igra je nevjerojatna!! Jako sam uživao, pogotovo jer sada postoji uređivač razina! Ali, uređivač razina je vrlo zbunjujući, ne mogu to razumjeti, nema stranica o njima na wikiju, a video tutorial koji možete pogledati nakon prvog otvaranja editora je jako zastario. Možete li mi pomoći?
RTS Siege Up! - Medieval War استراتژی bhi
RTS Siege Up! - Medieval War ยุทธศาสตร์ dvqo
Iz nekog razloga kada stvarate vlastite igre s više botova, timovi sa svim teškim fokusom većinu vremena čine ionako frustrirajuću igru još gorom za učenje i uživanje, također vam nakon nekoliko igara dosadi nedostatak trupa i mapa
Hej čovječe iv moram reći da je ovo vjerojatno jedan od najboljih rt-ova za mobilni telefon iv uvijek sam bio veliki obožavatelj rt-a od svoje 7. godine i trebamo više igara, cilj je rekao da ovo ne gradi bazu i plaća 20,00 za nešto što je' čak ni interaktivni! Ali, molim vas, napravite proširenje pvp ili okršaj moda 🙏 hvala na vašem radu
Prilično cool igra. Obrana dvorca. Nije ništa kompliciranije nego što bi trebalo biti. Može igrati co-op s prijateljima.
Ovo je igra najbliža AOE-u koju sam uspio pronaći. To je super!
Lijepa igra. Igra zaslužuje 5 zvjezdica. Ali karte su premale. Molim vas da karte budu veće i onda će igra postati zanimljivija.
Sjajna igra, mogla bi se dodatno unaprijediti tako da ima multi-player sličan Warcraftu 3 ili Northgard stilu, također, izbor jedinica mogao bi se poboljšati da se odaberu iste kategorije odjednom
Terrebile. Frustrirajuće za izgradnju
Iako nije baš AOE, to je najbliže što ćete sada dobiti. Funkcija neaktivnog seljaka i centriranja kod kuće bila bi dobra, ali važno je napraviti to bez gužve na ekranu, a igra je u redu kao što jest, uređivanje da se kaže unit ai je užasno, potrebno je još nekoliko iteracija. Koža igre je sjajna, ali nema promjene u AI težini ili uzorcima kada se promijeni
Ako volite brzu, ali vrlo stratešku igru. To je to. To je vrlo izazovno i ovisno. Runda traje oko 10-20 minuta, ali ćete se zagrliti u mnogo kalkulacija i taktika za pobjedu
Igra je lijepa, ali način igre je bio malo loš zbog 2 dvorca protiv 1, ne samo da uz nedostatak resursa, mina i drugi tim već ima vojnike koje je teško igrati. Mislim da morate podržati ovu igru kao što je plaćanje varanja ili da uredite resurs kao PTW
Tužno se ne može proći 4 lvl bez sudara
Ne mogu instalirati obje vaše igre!!
Vrlo je zabavno i zarazno, ali bilo bi lijepo imati opsadne kule za podizanje na zidove dvoraca i slično, ali svuda okolo je odlična igra za igranje i dizajniranje vlastitih karata.
Vidim puno potencijala u igri i znam da je to još uvijek mlada igra, ali za mene je to 3,5/5. U ovom trenutku kontrolirati grupu jedinica veću od 5 je stvarno nezgodno, razine su dobro osmišljene iako igra i AI postaju pomalo zastarjeli s istim jedinicama i zgradama u svakoj fazi. Igra je ugodno izazovna, ali ponekad i frustrirajuća. Dodavanje novog sadržaja, poliranje i poboljšanje kvalitete života sve su što igra treba biti bolja. Samo tako nastavi!
Što će biti s urednikom?! Hvala što ste ga izvadili bez prethodne najave. Deinstalirano na neodređeno vrijeme.
Buddy Toss Thông thường lbgi
Divna igra, jako se veselim ovome nadam se da će biti modernog rata više od ove ili maiby 3D grafike
Nije losa igrica al mogla bi biti i bolja
Ova igra je tako dobra da igram ovu 2 tjedna, a onda je tako dobra i strateška i molim vas dodajte multiplayer mod da želim 1v1 sa svojim bratom, ova igra je dobra, možete se boriti u oceanu i na kopnu
Previše je lako. Nakon 15 minuta igranja ove igre na veteranskom modu, bez problema sam mogao baciti 3 bot kraljevstva. Osim ako nije dodan multiplayer, bolje je samo igrati slične naslove na računalu.
Ova igra je moja mala igra osvajanja i zapovijedanja, moja omiljena igra, stvarno mi se sviđa ova igra, ova igra ima snažan potencijal za rast, veselim se još ažuriranja,
Tutorial je pokvaren. Nije se moglo nastaviti.
To je pristojna igra, ali animacije su malo spore i neprijatelji postaju brzi i osjećam da biste trebali početi s ujednačenijim igralištem
Način rada za jednog igrača ne može reći da sam još igrao protiv neke osobe, ali. Prilično je dobar imao je malo načina kampanje, a igranje igre nije puno poput 9f RTS-a. Počnite s malim, dodajte jedinicu ili zgradu u sljedećoj fazi. Tako se uči.
5 zvjezdica jer je tako lijepa i stvarno je zanimljiva igra...
Sviđa mi se vaša igra siege up, ali možete li dodati još jedinica poput rimske jedinice, spartanske jedinice i ratnog slona, hvala.
Dobra je igra, ali treba puno poboljšanja kao što je stvaranje online pvp-a, također možete dodati skinove i više razina kampanje i molim da olakšajte uređivanje karte jedna stvar koju sam otkrio je da se igra često zamrzava
Sviđa mi se, podsjeća me na doba carstva, ali mrzim kada dođu bugovi, kada možete odabrati objekt, ali ga ne možete pomaknuti, a greške za koje ste rekli da su "popravljeni" i dalje su se dogodile, kamera je zamrznuta, pa moram ponoviti razini uvijek iznova
Napravio bih ovu recenziju s 5 zvjezdica, međutim igra se nedavno počela odbijati otvarati i sama se zatvara čim je otvorim. Pokušao sam ga deinstalirati i ponovno instalirati, ali bezuspješno. Potpuno neigrano.
Sjajna igra osim ako nema 3 protivnika. Ignoriraju jedni druge i usredotočuju igrača što onemogućuje bilo što učiniti na većini karata. Agro na ai-u treba popraviti inače bi imao 5 zvjezdica.
Ova igra je podcijenjena. Ako više ljudi igra ovu igru, bit će zabavnije. Budući da je baza igrača tako mala, teško je igrati PvP.
To je džepni AoE, i jednako ugodan. Ali igra bi mogla imati velike koristi od više zgrada, točnije dodatnih gradskih vijećnica i zidova/vrata. Uspostavljanje kampova/uporišta izvan neprijateljskih vrata učinilo bi igru mnogo ugodnijom.
Ali kao da je kod Oriolesa malo nadjačati i također odlično radi sve zamke kao tip za minigun ili nešto što ne znam možda u 8, ali tip s samostrelom možda kao toranj koji možeš spustiti ali ne mora biti samostrel na to samo možeš staviti kao muškarci kao što si ti zapravo možeš izgraditi dvorac za svoju mamu ne postojana mama vidim samo je rekla da prestani govoriti mama prilično sam siguran da misliš pod muškarcima idemo konačno hvala ti i ja sam Drew i ja idem sad u krevet
Lijep i jednostavan fokus na igranje bez dodatnih "značajki" za "poboljšanje" igre koje je zapravo čine nezgrapnom na mobilnom uređaju. Želio bih graditi više bez tona neprijateljskih brodova.
Pravilna Rts igra na pametnom telefonu, mogla bi koristiti više izazova za balansiranje, ali sviđa mi se projekt
Ova igra je super. Osjećam da trebamo još optimizacije za poteškoće i da bi korisničko sučelje moglo izgledati puno bolje. Također, molim vas, napravite lakši bot. Gubim od bota početnika. Postoje li savezi u ovoj igri ako da kako? ipak volim ovu igru i nadam se da ćeš se nastaviti razvijati jer bi ovo moglo biti zlatno dijete ako se dalje razvija. Hvala.
Nakon što sam gledao te odrasle muškarce kako uzgajaju pšenicu pijucima, moj prvi dojam bio je da će ova igra biti užasna.
Svidjela mi se igra, ali svake minute počinje rat. Ne sviđa mi se to i molim vas da dodate sandbox mod