Post by penscounmeatytal on Feb 19, 2022 14:07:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Zabavne mozgalice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Zabavne mozgalice 2022 version ▞▞▞
30 секунди додавања и не желим да додајем у мождане игрице, то је лепо, али питање додавања ме узнемирава. Коначно морам да избришем игру и инсталирам нову. Зато што ме у свакој игри додатак узнемирава, али у играма мозга ме јако узнемирава. Молимо вас да додате 10 секунди и немојте да додајете више у ову лепу игру.
Игра је у реду за игру решавања загонетки. Једно питање које сам открио је да сваких 5 нивоа морате поново покренути игру јер се ниво учитава као празна страница
Превисе реклама
Игра је тако опуштајућа да ћу дати 5/5. Толико волим ову игру. Преузео сам још игрица на свој телефон, али волим ову игру саму и на свом другом телефону такође сам преузео ову игру 😎😎😎😎😎😎😊 😊😊😊😊😊😊😄😀🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😊😊😗😊😊😊😊😆😄😀😆😄☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺😊 😄😉😃😃😃😀😃😀😃😊😄🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙁😕😕😋😙😙😙
Апликација је добра, али од ових многих других апликација се једноставно преузимају и превише дугих додатака
У реду. Не свиђа ми се како је тешко кликнути на ствари и што има много огласа, али ми се свиђа прича. Када ћете направити причу ниво 25? Желим да видим како се Бриан и његова мама поново окупљају
Превише огласа!!! Иначе би била одлична игра!
Супер игра за мозгање.👍💖
Дакле, ова игра је у реду, али као и неке нивое морао сам да прескочим јер неки једноставно не би функционисали. Постоји и прича која никада није завршена, што ме је разочарало. Ни граматика није била баш добра. Све у свему, ова игра је била слатка и забавна.
Добра игра, али МНОГО превише огласа и они желе 5 долара за уклањање, дупло више од већине других.
али смањите превише огласа.
Одлично је и волим да играм
Предобро и кад се преведе на српски.
Невероватно!
Волим да донирам игрице које сматрам интересантним тако што ћу направити бар 1 куповину. Тако да сам платио без огласа и био сам приморан директно на оглас након куповине. Нека најдубље јаме у ПАклу пожеле добродошлицу свима који су повезани са развојем ове игре. Лопова је ГРЕХ у случају да ништа не читате БИБЛИЈУ. Не зове се Основна упутства пре напуштања Земље као предлог.
Игрица је одлична све похвале
Претерујте са рекламама
Огласи расту након неколико нивоа.
Сјајна игра😃
Ово је веома забавно, али једноставно
Игра је у реду. Огласи су ипак превише. Ако сте паметни (или додирнете срећни) завршићете сваки ниво много брже него што се огласи између њих заврше. Занимљивости су забавне и нивои постају мало изазовнији преко лвл 100, али неки изазови се понављају и време да се прође кроз оглашавање није вредно тога ако желите бесплатну игру.
Није лоше ал по мени није подношљиво да сваких 10 секунди гледам рекламе... Стварно страшно, деинсталирала сам игрицу после 10мин, то је једини разлог.
Дис гејм из вери вери фани
Доста забавно, али добијате оглас између сваког екрана. 4,99 долара је превише да бисте се отарасили огласа. ДЕИНСТАЛЛ
волим квизове и волим концепт да могу да пронађем прави одговор.. само ме преплаве сви ови огласи. ако добијем као један оглас после три утакмице, могао бих да живим са тим.. али добијем оглас када почнем игру, други оглас када изаберем свој одговор, па чим се открије одговор и знам шта сам постигао , још један на искаче.. тако да су то три огласа за једну рунду. . ПРЕВИШЕ!!!! и био бих срећан да је то заправо другачија реклама.. понекад је иста реклама поново пуштена
Criminal Case Авантуристичке aae
Недавно сам почео да играм игру. Много сам уживао. Сада сам на нивоу 340 који сам решио НАЈМАЊЕ 8 пута, али ми не дозвољава да пређем овај ниво. Тражио је могућа ажурирања и ништа није нашао. Има ли идеја о томе како напредовати у нивоима? Маргие Брагг
Нажалост, ова игра може бити забавна, али превише додатака је срање, можете зарадити бодове само од насумичних поклона или гледањем реклама, а што је још горе, игре постају супер грешке и не реагују. Постаје горе како достигнете високе нивое. Морате се повући са нивоа, а затим се вратити неколико пута да би то функционисало. Ранији нивои су лепи чак и са огласима.
Braindom 2: สมอง - เกมปริศนา คำ kpcq
Свидела ми се игра осим што сам јој дао 4 звездице јер ниво 282 нема решење. Ако бисте ово могли да поправите, то би било сјајно за све који су годинама заглављени на том нивоу.
Не знам како ово има тако висок рејтинг. То је више реклама него играње игрица. Смешно.
Одличан концепт и игра је прилично добра. Нажалост, доста је нагађања о томе на шта да кликнете да бисте решили проблем. Такође, пут до многих огласа.
Пут до много огласа...добићете по једну после сваке рунде...дошао до нивоа 7 и видео 7 огласа...не, проћи ћу....
Само на многе огласе као што је одмах после питања води до огласа
Слатке, забавне игрице које ме мало насмеју. Ипак, чини се да је неколико нивоа покварено, као 149. Покушај да користим алкометар не ради без обзира на то како га додирнем, повучем, покушам да га увећам, протресем телефон итд.
Braindom 2: Brain Teaser Games Slovní begs
цоол, врло кул игра! не боли да ваш мозак буде у форми! воли то и забавно је!
Превише огласа који су били предугачки. Деинсталирам због изгубљеног времена. После сваке слагалице буквално постоји оглас од 40 секунди. Решавање слагалице траје око 15 секунди. Знам да желе да зараде новац, али ово је смешно.
Бар помало духовит. Радије бих платио више нивоа него ваш тренутни напредак у платама. Осећа се као беспослен и новчић, али загонетке су понекад забавне и дају малу причу. Досадно. Нећу да платим за досаду. Није вредно реклама. Радије бих платио све нивое, а не рекламе. Добија досадне подсетнике. Осећа се јефтино.
Braindom 2: Brain Teaser Games Žodžių axj
У почетку је било забавно док нисам завршио ниво 340. Постојао је облак и дугме за репродукцију. Када сам играо, одвело ме је до друге апликације за мозак да је преузмем. Зашто је то тако и како да дођем до других виших нивоа?
Загонетке су глупо лаке, а белешке после загонетке су једноставно... неспретне, а понекад и чудно мислене. Не могу баш препоручити.
пут до многих огласа, попут лудих огласа
Braindom 2: Cine minte? Cuvinte ddzi
Ова игра је веома лепа и ако искључите мобилне податке, неће се појавити додаци
леп
Волео бих да сам могао да стигнем до тежих нивоа пре него што деинсталирате апликацију, али морате да гледате додавање од 30 секунди после СВАКОГ нивоа за које је потребно само 15 секунди да схватите. Можда да сам рекламу после свака 3 нивоа вредело би задржати, али не можете ни да прескочите оглас после одређеног временског периода па сте приморани да гледате цео снимак.
Игра је, као и прва, заиста забавна.Међутим, неке загонетке се понављају због чега сам изгубио интересовање. Поврх тога, загонетке су много лакше од прве игре која је била још један водећи фактор у губљењу интересовања.
Солидно за убијање времена
Више времена за оглашавање у поређењу са временом игре, огласи долазе у видеима, висока јачина звука, веома је досадна, очигледна ствар је да их деинсталирате, хвала вам пуно
Јако лосе,препуно реклама!