Post by penscounmeatytal on Feb 19, 2022 13:54:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgi visu ▞▞▞
▞▞▞ Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles 2022 version ▞▞▞
Labi. Pilns ar reklāmām
Man patika spēle, līdz pagājušajā nedēļā tai beidzās līmenis. Kad mēs varam sagaidīt jaunus līmeņus? Ja nopietni, tagad ir pagājušas vairāk nekā 3 nedēļas...nav jaunu līmeņu??? Tas ir sūdīgi!!
Patīkami uzspridzināt lietas labā veidā un pop burbuļus, jauku mūziku.god darbu, priecīgus svētkus
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles פאזל hmkz
Vienkārši gudrs laika slepkava
Ne pat bouse
Ļoti jautri
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ধাঁধা fqt
Man bija jādzēš spēle, jo līmeņa lapā nekas nerādījās. Nevaru redzēt savus punktus un, kad es uzvaru, tas netiek uz nākamo līmeni. Man ir jāaizver spēle un jāatver tā vēlreiz. Tas ir kaitinoši.
Pārāk daudz piedevu. Pulksteņu veidotāja pievienošana ir muļķīga, un tam nav nekā kopīga ar spēļu pulksteņu veidotāju
Ninja Arashi 2 Авантуристичке xobb
Spēle ir jautra, tā ir aizraujoša pirmā spēle, ko spēlē, vai tas bija kā nopietni, es to izbaudu tikai turpiniet spēli, vai ir paplašināta versija, ja tā ir es gribētu to spēlēt, izbaudiet spēli, ceru, ka jums būs klips, būs vēl viens Es to spēlēšu kā arī paldies
Īpaši atkarību izraisošas un relaksējošas, ja neskaita reklāmas, kas tiek parādītas pastāvīgi, jo augstāk jūs paceļaties līmeņos (PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU, īpaši spēļu iegādes komplektos)
Toy Bomb: Blast Cubes Puzzles ปริศนา jda
Tika sasniegts 1648. līmenis, pēc tam tika zaudēti visi dati, monētas, papildu dzīvības, progress, stāvēšana utt. Var spēlēt, bet un spēle attīstās, bet sākuma ekrānā nekas. Diezgan apmulsis tagad
Jautra spēle. Nav pārāk grūti. Viegla spēle.
Lieliska spēle, paldies, turpiniet tā nākt šīs spēles es kļūstu arvien labāks un labāks ar katru reizi, kad es to daru, dažreiz es ienīstu šīs spēles, bet šī man patīk
Turpinājās sasalst, tāpēc man bija jāturpina "pārinstalēt". Nebija tā vērts, tāpēc atinstalējiet lietotni.
Kāpēc es nevaru iegūt neko par bezmaksas griezieniem vai dubultot neko, tas vienkārši pārtrauca rādīt ziņojumu “nav pieejams” video, kas tiek atskaņots, nedod balvas
Es tikko sāku spēlēt un jau esmu no tā atkarīgs. Es vienkārši mīlu šo. Brīnišķīgi pavadīt laiku un prātu nomierināt 🌞
Izbaudot līdz šim, patīk, ka spēle neatpaliek, kad jūs izceļat krāsas.
Tāpat kā spēle daudz reklāmu
Ļoti jauka spēle. Vēlos, lai tas būtu izveidots, tāpēc, ja jums jau ir reklamēta spēle, varat noklikšķināt uz "Iegādāties", lai netiktu konstatēta vienmuļība.
Jauka izklaide, daudz reklāmu gan... bet pagaidām bez maksas
Video lielāko daļu laika nedarbojas!!! Laika tērēšana uz beigtiem video!!!
Man patika ilgu laiku, spēlēja līdz līmenim 1630+. Tomēr līmeņi ir kļuvuši pilnīgi absurdi. Pat ja ir daudz pastiprinātāju, jums joprojām ir jāiegādājas papildu kustības atkal un atkal. Tas vairs netiek spēlēts, bet gan līmeņu pirkšana (ar pastiprinātājiem, kas savākti vairāku nedēļu laikā bez līmeņiem). Tātad ardievu šai spēlei!
Pārāk daudz reklāmu. Spēles iesaldēšana. Ekrāns kļūst melns, liekot jums aizvērt spēli un sākt no jauna
Jautri, izņemot reklāmas, kuras tās ir kaitinošas!
Iztērēja 5 USD krājkasītē un nekad nesaņēma monētas. Nosūtīja e-pastu un nesaņēma atbildi. Ja tas netiks atrisināts līdz šim vakaram, tiks atvērts pakalpojumā Google Play, tiks atmaksāts un atinstalēts. Jebkurā gadījumā var atinstalēt.
Jautri, bet tāpat kā visas bezmaksas spēles.... ir daudz reklāmu, lai iegūtu papildu monētas un tā tālāk vai maksātu, lai spēlētu
Vairs nav jautrības, pārāk daudz reklāmu
Laba spēle, taču apriebušies bērnišķīgie temati
Pārāk daudz reklāmu, spēle ir paredzama, lai uzvarētu😷
Ļoti lieliska grafika un jautri spēlēt dažādos līmeņos.
Man patīk šī spēle, un es spēlēju jau gandrīz gadu, taču man patiešām sāk apnicis griezt riteni un iegūt papildu dzīvības, nevis monētas vai citas lietas, ko varu izmantot, lai nokārtotu līmeni. Man ir vairāk nekā 1000 siržu, iespējams, dod mums iespēju laimēt citas lietas.
Daudz jautrības. Šis patīk daudz labāk nekā Toy Blast. Brauc lieliski!
Tik līdzīgas 2 visas pārējās patīk spēles. Nepieciešamas papildu balvas ātrai uzvarai, varbūt spēles ar laiku, lai iegūtu bonusu, kaut kas cits.
Agrāk to mīlēja. Dažas reklāmas noteikti. Tagad reklāma pēc katra līmeņa. Tā vietā paņemiet Toonblast
laba spēle daudzām reklāmām
Labi spēle. Tāds pats kā otrs ar citu nosaukumu. Nereklamējiet, ka glābjat puisi no nepieciešamības nokļūt tualetē, ja tas nav spēles sastāvdaļa. Jūs būtu ieguvuši augstāku vērtējumu, ja man nebūtu šķitis, ka jūs melojat par spēli.
Es imprecionante la cantidad de Asuncion k tines k ver solo por no pagar muy mal super leftover de echo estoy Pensacola borrarl
Tiklīdz jūs sākat progresēt, viņi pārpludina jūs ar reklāmām pēc katra līmeņa. Labojiet to, un jums ir laba spēle
Es tikko sāku spēlēt tā jautrību līdz šim
Pārāk daudz nevajadzīgu reklāmu, tas ir kaitinoši
Ļoti viegli jautri spēlētājam, kurš vienkārši vēlas iziet cauri spēlei un uzvarēt
Reklāmu daudzums sabojā šo spēli. Šai spēlei ir nepieciešama lielāka spēle.